HTML

Military Célpont

Military Célpontban forgalmazott termékek tesztei, bemutatók, érdekességek... Webshop : www.militarycelpont.hu Elérhetőség: 06-76/ 412-114 Cím:6000, Kecskemét Kaffka Margit u. 10.

Friss topikok

Maglite

2012.03.16. 19:31 militarycelpont

 Bővebben az ajánlatról:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy minőségi zseblámpa nem csak az extrém sportolók, a tűzoltók, vagy a rend őreinek lehet a kiváltsága. Legyél akár természetbúvár, hobbi szerelő, vagy fesztivál bajnok, a Maglite zseblámpái minden helyzetben megbízható társként segítenek!

 

 

A Maglite elemlámpák mára a világ legismertebb termékei közé tartoznak. Sikerüket jellemzi, hogy a ma oly népszerű Apple a ’90-es években azt tűzte ki céljául, hogy a számítógépek Maglitejává váljon. A horvát származású Tony Maglica mai napig a MAG Instrument Inc. egyedüli tulajdonosa. A márkanevet a minőség, a csúcstechnológia és a megbízhatóság fémjelzi szerte a világon. Nemzetközi rendvédelmi szervek, katonaságok, speciális alakulatok és extrém sportolók naponta támaszkodnak a Maglite különleges zseblámpáira.

Attól függően, hogy milyen célra használnád zseblámpádat, két merőben más szuperkedvezményes ajánlatunk közül választhatsz.

 

Mini Maglite LED – társ a bajban és a hétköznapokban

A mesterien megmunkált ütés és cseppálló alumínium test, a maga 117 grammjával és 17 cm-es hosszával a márka legnépszerűbb terméke. 4 hasznos funkciója miatt hétköznapi használatban és vészhelyzetben is megállja a helyét.Funkciói: 100% fényerő, 25% fényerő, stroboszkóp és S.O.S. villogó. Nem is gondolnád, de akár egy romantikus esti pikniknél elolthatatlan gyertyahangulatot is kölcsönözhet.

 

A lámpa a többi Mini Maglite lámpához hasonlóan ún. gyertya üzemmódban is használható, ilyenkor a lecsavart lámpafej talpként funkcionál és az elemlámpánk asztali lámpaként használható. A második generációs modell már Luxeon Rebel LEDtechnológiával érkezik, ami erősebb fényárammal (69 lumen) és kevesebb energia igénnyel (18 óra üzemidő) szolgálja használóját. A lámpa csomagolása tartalmazza a Duracell ceruzaelemeket és a gyöngyvászon övtokot.

 

Maglite 3D LED – a zsaruk lámpája, avagy reflektor egy kézben

Az amerikai filmekből ismert, “rendőrlámpaként” is emlegetett Mag-Lite® termékcsalád új generációs LED-es változata, melyet világszerte választanak alapfelszerelésül a speciális egységek, rendvédelmi szervek és egyéb katonai szervezetek. A Mag-Lite® D cell (góliát elemes) elemlámpái azok számára készülnek, akiknek nagy hatótávolságú, takarékos, az elemeket kímélő fényforrásra van szükségük. Az új generációs D-Cell lámpák legfontosabb újdonsága a körülbelül másfélszer erősebb fényű Luxeon RebelLED fényforrás, mely a korábbi 3W-os LED-et váltja. 3 napos üzemidejével és 289 méteres világítási távolságával egy igazi nehézfiú, aki elől semmi nem marad rejtve.

A Maglite elemlámpák megbízhatósága legendás, de mint tudjuk, ami elromolhat az előbb, vagy utóbb el is fog romlani. A Maglite lámpák esetében ilyenkor sincs nagy probléma, a MAG Instrument Inc. 10 év garanciát vállal az általa gyártott elem- és tölthető lámpákra.

 

A lámpák megtekintéséhez kattintson ide! 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: lámpa maglite

A bejegyzés trackback címe:

https://militarycelpont.blog.hu/api/trackback/id/tr544320849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása