HTML

Military Célpont

Military Célpontban forgalmazott termékek tesztei, bemutatók, érdekességek... Webshop : www.militarycelpont.hu Elérhetőség: 06-76/ 412-114 Cím:6000, Kecskemét Kaffka Margit u. 10.

Friss topikok

OMERTA T korlátozott darabszámban kapható!

2012.03.16. 20:05 militarycelpont

 Omerta-T duplacsövû, kivehetõ töltényûrköteges puska.

18 mm-es gumilövedékes muzeális puska, kivehetõ kétlövetû töltényûrköteggel. SA-elsütõszerkezet, biztonsági kakasállással. Acél anyagú, mûanyag ágyazással.
Kaliber: 380 R Blanc/18 mm gumilövedék

Szólj hozzá!

Maglite

2012.03.16. 19:31 militarycelpont

 Bővebben az ajánlatról:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy minőségi zseblámpa nem csak az extrém sportolók, a tűzoltók, vagy a rend őreinek lehet a kiváltsága. Legyél akár természetbúvár, hobbi szerelő, vagy fesztivál bajnok, a Maglite zseblámpái minden helyzetben megbízható társként segítenek!

Szólj hozzá!

Címkék: lámpa maglite

Gurkha kukri

2012.02.11. 12:06 militarycelpont

 A gorkha harcművészet:

A késeiktől mentsmeg,Uram!

 
Évszázadokon át a nepáli gorkha-harcosok félelmetes harc-stílusukról és félelmetes, khukari késükről voltak ismeretesek. Egy régi nepáli mondás szerint, ha egy gorkha egyszer kihúzta hüvelyéből kését, addig nem tudja visszatenni, amíg az vérrel nem érintkezik. Ha nem volt ellenség a közelben, akinek vérét lehetett volna venni, a katona megvágta a kezét, vagy a testét, hogy nyugodt szívvel tehesse vissza hüvelyébe a fegyvert.

Szólj hozzá!

Címkék: vadász kecskemét kés military gurkha military célpont kecskemét vadászbolt gurkha kukri vadászbolt

Gerber Suspension Multifogó teszt

2012.02.10. 17:40 militarycelpont

 Gerber Suspension Multifogó

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A Suspension a Gerber legolcsóbb közepes méretű multifogója amely ennek ellenére egy masszív, használható darab. Több, mint 10 funkcióval rendelkezik, amik némi kompromisszummal megfelelően látják el a feladataikat.

Szólj hozzá!

Címkék: blog vadász kecskemét katona kés military gerber gerber suspension military célpont kecskemét vadász kecskemét vadászbolt www.militarycelpont.hu

süti beállítások módosítása